Поліція затримала п'яничку, через котрого в Новій Каховці сильно обгоріла багатоповерхівка

Сусіди, коли побачили дим, стукали йому у двері. Але чоловік не відчиняв.

Поліція затримала ймовірного винуватця пожежі в Новій Каховці. Через його необережність спалахнув дах п'ятиповерхівки. За інформацією поліції, до загорання причетний 38-річний житель будинку, повідомляють Патріоти України.

Як виникла пожежа

На місці події поліцейські встановили, що на 5-му поверсі будинку проживає чоловік, який зловживає спиртними напоями. Саме з його квартири й розпочалася пожежа, яка перекинулася на дах.

Сусіди, коли побачили дим, стукали йому у двері. Але чоловік не відчиняв. Тому було прийнято рішення виламати двері. Там вони побачили чоловіка у стані алкогольного сп’яніння та палаючу квартиру.

"Поспілкувавшись з чоловіком поліцейські встановили, що він вживав вдома алкогольні напої, після чого вирішив покурити на дивані та заснув. Розбудили його сусіди, коли квартира вже була у вогні", – повідомили у поліції.

Зважаючи, що пожежа посилилася, мешканці будинку були змушені покидати свої квартири та викликали пожежників і поліцію. Наразі поліція затримала чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за статтею 270 Кримінального кодексу України "Умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства". Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...