Поліція затримала підозрюваних у вбивстві Аміни Окуєвої (фото)

На рахунку злочинців ще два замовних вбивства, вчинених у вересні 2016 року і в січні 2019-го.

Аміна Окуєва. Фото: соцмережі.

Прокуратурою Київської області спільно з ГУ НП у Київській області затримано учасників злочинної організації, які займалися вбивствами на замовлення. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Київської області, передають Патріоти України.

У ньому, зокрема, нагадується, що 30 жовтня 2017 року біля селища Глеваха Київської області невідомі відкрили вогонь по учасниках Революції Гідності і війни на сході України в складі батальйону "Київ-2". Від прицільних пострілів з автоматичної зброї калібру 7,62 мм Окуєва загинула, Осмаєв зазнав поранень.

Зазначається, що "завдяки злагодженій роботі поліції Київської області та прокуратури області сьогодні затримано виконавців зухвалого вбивства Аміни Окуєвої і замаху на вбивство Адама Осмаєва".

На рахунку злочинців ще два замовних вбивства, вчинених у вересні 2016 року і в січні 2019 року, які також розкрито, зазначили в прокуратурі. Наразі слідчі дії тривають, проводяться заходи щодо затримання всіх учасників злочинної організації та встановлення замовників.

Глава МВС Арсен Аваков також повідомив про затримання в соціальних мережах.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...