Поліція затримала підозрюваних у вбивстві дніпровського активіста в Києві (фото)

Викрадені речі знайшли вдома у одного із затриманих. Мобільний телефон вбитого встигли здати в ломбард.

Олександр Карасьов хворів на ДЦП. Фото: соцмережі.

У Києві затримали за підтримки спецназу підозрюваних у вбивстві активіста з Дніпра Олександра Карасьова. Про це повідомляє "Київ оперативний", передають Патріоти України.

Тіло 31-річного чоловіка знайшли в Святошинському районі столиці. Вбивці завдали йому безліч ударів ножем в шию і руки. Крім цього, тіло жертви встигли об'їсти тварини.

Підозрювані у вбивстві - 1989 і 1990 народження, уродженці Дніпропетровської та Херсонської областей. Вони вже зізналися в скоєнні злочину. Один із злочинців був тривалий час знайомий з потерпілим. Користуючись довірою Олександра, вони вирішили підсипати йому снодійне і пограбувати. Але щось пішло не так і вони вбили хлопця. Викрадені речі знайшли вдома у одного із затриманих. Мобільний телефон вбитого встигли здати в ломбард. Відомо, що вбитий хлопець хворів на ДЦП, тому не міг дати відсіч злочинцям.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...