Поліцію викликала бабуся: На Закарпатті затримали чоловіка, який розбещував 6-річну дівчинку

43-річного підозрюваного в скоєнні злочину затримано й взято під варту.

На Закарпатті поліція затримала чоловіка, який підозрюється в розбещуванні 6-річної дитини. Про це повідомляє прес-служба поліції у Закарпатській області, передають Патріоти України.

«У Берегівський відділ поліції надійшла заява від жительки району про розбещення односельцем її шестирічної онуки. Поліція розпочала за даним фактом розслідування, підозрюваного в скоєнні злочину затримано й взято під варту», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що прибувши за викликом, слідчо-оперативна група встановила, що 43-річний житель даного населеного пункту вчинив за місцем свого проживання розпусні дії відносно 6-річної дівчинки. «Дана подія слідчими поліції Берегова внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За ознаками ст.156 ч.2 Кримінального кодексу України (Розбещення малолітньої особи) розпочато кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років», – додали в поліції.

Підозрюваного в скоєнні злочину стосовно малолітньої дівчинки затримано в порядку ст.208 КПК. Відносно нього вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство у справі триває.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...