Поліцію викликали очевидці: У Івано-Франківську троє чоловіків побили військового, нападників затрмали (відео)

Правоохоронці затримали трьох чоловіків, які напередодні, 11 вересня, побили військового в Івано-Франківську. Про це повідомили в Національній поліції України, передають Патріоти України.

Напередодні в мережі поширилося відео, як троє молодиків ззаду нападають на військового та б’ють його.

У поліції заявили, що конфлікт трапився після того, як військовослужбовець підійшов до трьох чоловіків віком 26, 21 та 17 років з проханням позичити йому гроші. Ті відреагували агресивно та побили військового.

Свідки побиття звернулися до правоохоронців, після чого ті виїхали на місце інциденту для встановлення всіх обставин. Потерпілим виявився 40-річний іванофранківець, його з численними побоями доправили до лікарні.

Також поліціянти з’ясували, що в результаті сутички постраждав випадковий перехожий, який побачив побиття військовослужбовця та намагався заступитись за нього. Жителя з тілесними ушкодженнями також доставили до лікарні.

Наразі правоохоронці працюють над оголошенням підозри нападникам за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб). Їм може загрожувати до 4 років ув’язнення.

В Україні з законом про масштабне підвищення податків виникла проблема - нардеп розкрив деталі

четвер, 12 вересень 2024, 10:50

Законопроєкт щодо масштабного підвищення податків в Україні готують до повторного першого читання. При цьому виникли серйозні складнощі з питанням оподаткування прибутків банків: народні депутати вимагають запровадити підвищену ставку, а Міністерство ф...

Попит на гібридні авто в Україні зріс на 76%: Ось які моделі обирали у серпні

четвер, 12 вересень 2024, 10:30

У серпні 2024 року автопарк України поповнили понад 3,1 тис. гібридних легкових авто (HEV i PHEV). Це на 76% більше, ніж торік. Про це повідомляє Укравтопром, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням, частка нових авто в цій кількості станови...