Поліцію викликав син загиблого: У Вінниці жінка зарубала чоловіка сокирою та намагалася підірвати квартиру

У Вінниці жінка залишила тяжко травмованого 76-річного чоловіка у квартирі та відкрила газові конфорки, сподіваючись, що це призведе до вибуху. Сама з 13-річним сином потерпілого переїхала в один з готелів міста. Про це повідомили в обласному главку поліції, передають Патріоти України.

В поліцію про злочин повідомив син потерпілого. Вночі 25 січня хлопчик зателефонував на спецлінію поліції «102» та розповів, що мачуха побила його батька. Дитина повідомила, що травмований чоловік залишився у квартирі за місцем проживання, а вони перебувають у готелі.

На місце НП прибула слідчо-оперативна група поліції та швидка допомога. Постраждалий був ще живим, але врятувати 76-річного чоловіка лікарі не змогли.

Попередньо встановлено, що між потерпілим та його цивільною дружиною виник конфлікт. Після суперечки 40-річна жінка, яка перебувала у стані алкогольного сп'яніння, сокирою вдарила кілька разів чоловіка по голові. Залишивши потерпілого вмирати, вона зібрала всі цінні речі та гроші та поїхала до готелю, де її затримали поліцейські. Жінці загрожує до 15 років ув'язнення. Зараз вона перебуває у СІЗО.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...