"Політики прийматимуть рішення під тиском": Астролог розповіла, коли на Україну чекає фінансове процвітання

Фактично увесь 2021 рік наша країна рухатиметься на автопілоті. Ніхто з високопосадовців не захоче брати відповідальність за справи в державі. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова, передають Патріоти України.

"Політики прийматимуть рішення під тиском, боячись за власні інтереси, - говорить астролог. – Не чекайте стратегічних дій згори. Це час сірих кардиналів. Ухвалюватимуться закони не тими, хто реально при владі, а тими, хто їх фінансує. Усе вирішуватиметься у кулуарах методами тиску, торгів і залякувань".

За словами астролога, наша економіка і далі залежатимемо від фінансових вливань із Заходу. "Завдяки кредитам вдасться стабілізувати ситуацію і уникнути кризи, - каже Максимова. - Гривня триматиметься. Наступного року не бачу критичних ризиків для національної валюти. У 2020 році їх було чимало".

Від 14 травня до 29 липня вдасться щось серйозно зрушити у сфері фінансів. "З'явиться чимало нових можливостей. Якщо правильно ними скористаємося, спровокуємо фінансове процвітання України у 2022 році. Але для цього кожен повинен добре виконувати свою роботу. Візьмемо новий курс у міжнародних відносинах. Поки залежатимемо від волі Міжнародного валютного фонду та від лідерів сильних держав, але багато чого зміниться на нашу користь. Наприклад, у багатьох наших союзників зміниться влада".

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...