"Полюють" біля маршруток і переходів: Кияни попередили про небезпечних злодійок, що працюють разом (фото)

Злодійки ромської національності займаються в основному тим, що відбирають рюкзаки на зупинках і в підземних переходах.

Будьте пильні, якщо помітили їх поруч. Фото: Фейсбук.

У Києві зафіксували на фото пару місцевих злодійок, які промишляють дрібними крадіжками в районі метро Політехнічний інститут (КПІ). Фотографія була опублікована у Facebook-спільноті "Las Solomas. Київ", яка висвітлює суспільні проблеми Солом'янського району столиці, передають Патріоти України.

Автори пабліку зазначили, що злодійки ромської національності, і займаються в основному тим, що відбирають рюкзаки на зупинках і в підземних переходах. "Метро КПІ, парочка циган полює за вашими рюкзаками в підземному переході і біля маршруток", - пишуть в спільноті.

У коментарях до публікації кияни розповіли про місця, де ще можна стати жертвою дрібних злодіїв, а також поділилися своїм досвідом зустрічі з ними.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...