"Полювали" на авто: У Києві нахабно обікрали нардепа від "Слуги народу" (фото)

У Києві обікрали автомобіль, яким користується народна депутатка від партії "Слуга народу" Ольга Савченко. Власником машини є киянин Духота. Про це написало видання Klymenko Time, посилаючись на зведення поліції, які опинилися у розпорядженні редакції, передають Патріоти України.

"11 травня о 8.50 у Дарницькому районі міста Києва в поліцію звернулася народна депутатка України О. Савченко, 1989 року народження. Вона заявила, що протягом ночі на вулиці столиці невідомий розбив скло в автомобілі Audi Q8 (власник – киянин Духота, 1983 року народження), яким вона користується, і викрав робочий ноутбук Lenovo і два флеш-накопичувачі", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що даний факт занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань по ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). Також видання написало, що невідомий завдав матеріальної шкоди на загальну суму 26 630 грн.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...