Полювання акули виявилось більш успішним: Чоловік збирав моллюсків, але щось пішло не так

50-річний пірнальник за молюсками став жертвою дуже рідкісного нападу білої акули, внаслідок якого акула відкусила йому голову. Про це пише видання Live Science, передають Патріоти України.

Трагічний випадок стався біля тихоокеанського узбережжя Мексики, де місцевий житель на ім'я Мануель Ніблас Лопес збирав молюски на глибині від 11 до 18 метрів. Під час полювання за морськими істотами чоловік сам став здобиччю майже 6-метрової білої акули, яка відкусила йому голову та залишила сліди укусів на плечах.

Про цей трагічний інцидент стало відомо за словами партнерів Лопеса з морської риболовлі, які під час нападу акули перебували в човні на поверхні та все бачили.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...