Полювання на краще м'ясо Росії: У Москві почали відстежувати призовників за камерами відеоспостереження

Влада Москви почала використовувати систему відеоспостереження для виявлення призовників. Про це заявив військовий комісар Москви Максим Локтєв, повідомили у вівторок, 18 квітня, РосЗМІ.

Військовий комісар зазначив, що основною причиною неявки призовників до військкоматів є проживання не за місцем реєстрації, що ускладнює процедуру видачі повістки. Локтєв також додав, що питання призову користується підтримкою мера Москви Сергія Собяніна та МВС.

"Для визначення місця проживання призовника використовуються системи відеоспостереження міста Москви, за вказівкою мера Москви організації, в яких працюють призовники, надають у військові комісаріати відомості про них. Освітні організації допомагають нам визначити, де призовник навчається", – заявив він, додавши, що з такою інформацією про людину сповістити її про явку у військкомат не складе труднощів.

20-річний хлопець оформив опіку над молодшими сестрами, які залишились самі за кордоном після смерті матері

неділя, 19 травень 2024, 19:18

20-річний чернігівець Нікіта Полянецький оформив опіку над своїми молодшими сестрами, які опинилися самі ща кордоном після смерті матері. Історію родини розповідає "Суспільне Чернігів", передають Патріоти України. 20-річний Нікіта, 16-річна Даша та 11-...

"Любов переможе": Нардепка одружилася з комбатом (фото)

неділя, 19 травень 2024, 18:41

Нардепка від Слуги народу і голова української делегації в ПАРЄ Марія Мезенцева та командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів АХІЛЛЕС 92-ї Окремої штурмової бригади імені Кошового Отамана Івана Сірка Юрій Федоренко уклали шлюб. Про ц...