"Полювання" починається: Херсонське підпілля пообіцяло нагороду за голову колаборанта Стремоусова (фото)

По всьому Херсоні з'явились листівки, у яких пропонують нагороду за голову зрадника України Кирила Стремоусова. Зазначається, що розвісило їх місцеве підпілля. Про це написали в телеграм-каналі "Україна: оперативно". На листівках повідомили, що за голову колаборанта Кирила Стремоусова обіцяють 500 тисяч гривень, передають Патріоти України.

Відповідь колаборанту

Зазначається, що так херсонці вирішили відповісти зраднику на його цинічний намір "звернутися" до президента Росії Володимира Путіна. Стремоусов нібито хоче попрохати очільника Кремля приєднати Херсонську область до складу держави-агресорки.

"Стремоусов, Херсон завжди буде Україною! А ти, солоденький, підписав собі смертний вирок. Ми оголошуємо полювання на тебе. Ціна за твою козлину голівоньку – 500 000 гривень", – зазначили в листівках.

Загроза реальна

За інформацією, з початку вторгнення Росії кількох партнерів Стремоусова вже відправили на той світ. Зважаючи на це, теперішня погроза цілком реальна.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...