Пологово-паспортний туризм триває: Вагітних росіянок почали масово заманювати паспортом Чилі

В РФ після скандалу в Аргентині ділки ринку других паспортів почали масово рекламувати відправку вагітних росіянок в Чилі. У мережі розміщені десятки роликів на YouTube, де порівнюються програми Аргентини і Чилі для родового туризму. У цьому бізнесі вже беруть участь десятки російських компаній і їх представники в Чилі. Про це пише видання The Moscow Times, передають Патріоти України.

Серед них Chilekids з офісами в Москві, Махачкалі і Вінья-Дель-Мар, сервіс Chilepassport, Chilemamas, Panamamama, Assispoint, проект Look My Tour та інші. Ціна на отримання громадянства для дитини практично однакова - компанії допомагають організувати пологи і чилійський паспорт за суму до 1 млн рублів.

Компанії дають обіцянку, що відразу після народження дитина отримує один з найсильніших паспортів (12 місце в світовому рейтингу), а його батьки також зможуть претендувати на громадянство.

Скандал з вагітними росіянками в Аргентині

Торік росіяни влаштували "пологово-паспортний туризм" в Аргентину. Користуючись місцевим законодавством, громадяни РФ кинулися народжувати дітей в цій країні, щоб дати їм можливість отримати паспорт Аргентини.

На початку лютого 2023 року аргентинська влада вирішила розібратися з цією ситуацією. Міграційні органи почали наводити порядок з потоком вагітних росіянок.

Влада Аргентини почали масово відмовляти громадянам РФ у продовженні дозволів на перебування в країні після скандалу з навалою вагітних росіянок.

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...

Підозрюваного у вбивстві Фаріон ретельно готували до злочину: Експерт-криміналіст вказав на важливі ознаки

субота, 27 липень 2024, 14:00

В'ячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві професорки Ірини Фаріон, міг хтось готувати та тренувати. Про це розповів кримінальний психолог Юрій Ірхін в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. Експерт наголошує, що психіка 18-річної людини д...