Пологово-паспортний туризм триває: Вагітних росіянок почали масово заманювати паспортом Чилі

В РФ після скандалу в Аргентині ділки ринку других паспортів почали масово рекламувати відправку вагітних росіянок в Чилі. У мережі розміщені десятки роликів на YouTube, де порівнюються програми Аргентини і Чилі для родового туризму. У цьому бізнесі вже беруть участь десятки російських компаній і їх представники в Чилі. Про це пише видання The Moscow Times, передають Патріоти України.

Серед них Chilekids з офісами в Москві, Махачкалі і Вінья-Дель-Мар, сервіс Chilepassport, Chilemamas, Panamamama, Assispoint, проект Look My Tour та інші. Ціна на отримання громадянства для дитини практично однакова - компанії допомагають організувати пологи і чилійський паспорт за суму до 1 млн рублів.

Компанії дають обіцянку, що відразу після народження дитина отримує один з найсильніших паспортів (12 місце в світовому рейтингу), а його батьки також зможуть претендувати на громадянство.

Скандал з вагітними росіянками в Аргентині

Торік росіяни влаштували "пологово-паспортний туризм" в Аргентину. Користуючись місцевим законодавством, громадяни РФ кинулися народжувати дітей в цій країні, щоб дати їм можливість отримати паспорт Аргентини.

На початку лютого 2023 року аргентинська влада вирішила розібратися з цією ситуацією. Міграційні органи почали наводити порядок з потоком вагітних росіянок.

Влада Аргентини почали масово відмовляти громадянам РФ у продовженні дозволів на перебування в країні після скандалу з навалою вагітних росіянок.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...