Полонені окупанти без штанів привітали співвітчизників із днем Росії: У мережі показали епічне відео

У країні-терористі у понеділок, 12 червня, відзначають так званий день Росії. Полонені російські окупанти без штанів привітали співвітчизників зі святом,передають Патріоти України.

При цьому вони примудрилися побажати жителям РФ, яка все більше відкочується до часів СРСР, "щастя та здоров'я". У мережі показали епічне відео.

На кадрах показано п'ять військових путінської армії, які сидять в одній нижній білизні із зав'язаними очима. Вони вирішили привітати зі святом країну, яка відправила їх на забій до України.

"Привіт, рідна країна. Зі святом, з днем Росії. Передаю всім привіт, і тримайтеся там", – заявив один із окупантів. Після нього низка загарбників обмежилася короткими привітаннями, а ще один побажав росіянам "прокинутися".

"Передаю привіт усім громадянам Російської Федерації, і хочу побажати всім якнайшвидше прокинутися від важкого сну", – заявив він.

"Деякі намагаються вирішити питання кардинально": В Україні назвали головні складнощі з пошуком ухилянтів

понеділок, 20 травень 2024, 12:44

Українським правоохоронцям вкрай рідко вдається відшукати серед військовозобов’язаних громадян тих, хто ухиляється від мобілізації. Адже деякі чоловіки намагаються вирішити питання кардинально – тікають за кордон. Про це в розмові з OBOZ.UA розповіли у...

Деякі українці мають право на дострокові пенсії: Хто може отримати і за яких умов

понеділок, 20 травень 2024, 12:25

Багатодітні матері, які виховали п'ятьох або більше дітей до шестирічного віку, можуть отримати дострокову пенсію в 50 років за наявності 15 років страхового стажу. Батьки за тих самих умов можуть претендувати на пенсію в 55 років з 20 роками стажу. Пр...