"Полонені повинні відчувати те, що відчувають люди, яких вони приїхали вбивати": Бутусов про гуманізм Генштабу

Український журналіст Юрій Бутусов розповів про недоліки і небезпечні сторони видачі полонених російських солдатів своїм матеріям. На свій сторінці в Facebook експерт відзначити, що таке рішення Генштабу ЗС може обернутися серйозними наслідками, передають Патріоти України.

Бутусов підкреслює, що кожен російський окупант, який взяв в руки зброю і увійшов на нашу землю повинен на власній шкурі відчути всі принади скоєного.

"Полонені окупанти повинні відчувати те, що відчувають мирні українці, яких вони приїхали вбивати. Російські матері повинні приїжджати і жити з ними в тих же містах, які бомбить російська авіація, ховатися від повітряних атак. І дзвонити в Росію про свої враження", - зазначив журналіст.

Також він заявив, що як показує досвід війни в Чечні всі полонені і повернуті офіцери поверталися воювати знову. Більш того, повернуті своїм матерям полонені росіяни можуть стати цінним джерелом розвідувальної інформації передаючи деталі боїв і обстановку на території.

"Тому, прошу, ніяких російських військових до моменту виведення військ не віддавати, це гуманізм, який буде дуже дорого коштувати", - підкреслив Бутусов.

Наклали чотири шви: Як почувається Олександр Усик після перемоги над Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 14:32

Новоспеченому абсолютному чемпіону світу в надважкій вазі Олександру Усику наклали чотири шви через розсічення над правим оком після перемоги над Тайсоном Ф'юрі. Про це повідомив журналіст ESPN Марк Коппінжер з посиланням на промоутера українсього бокс...

"Мені не подобаються п*дари": На відомого українського блогера напали в центрі Львова

неділя, 19 травень 2024, 13:54

Відомий український блогер Ніколас Карма, який прославився завдяки своїм відео в TikTok, повідомив, що на нього напали просто в самому центрі Львова, передають Патріоти України. Неприємний інцидент стався, коли тіктокер знімав свої відео. Тим часом дво...