Полоненний фотограф із "Азовсталі" зателефонував мамі

Фотограф з «Азовсталі» Дмитро Козацький з позивним «Орест», який став відомим на весь світ після серії знімків про оборону заводу та потрапив в полон, живий та на початку серпня вийшов на зв’язок зі своїми рідними. Про це повідомила мама Дмитра Ірина Юрченко, передають Патріоти України.

Про долю Дмитра нічого не було відомо від травня. «Це сталось 2 серпня. Він зателефонував з СІЗО та встиг лише сказати, що, слава Богу, живий», - розповіла нам пані Ірина.

До цього додала: «Інших добрих новин немає. Якими можуть добрі новини, коли там готуються до судилища, до їхньої страти…».

Хто такий Дмитро Козацький

Дмитру 26 років, він родом з міста Малин Житомирської області.

В 2015 році він пішов служити в Нацгвардію, а в 2017 перейшов до полку «Азов».

©

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...