Польотів не буде: Популярний український аеропорт раптово скасував всі міжнародні рейси

Міжнародний аеропорт "Київ" раптово скасував всі регулярні міжнародні пасажирські рейси. Як йдеться на сторінці аеропорту в соціальних мережах, обмеження будуть діяти до 03:00 17 червня, передають Патріоти України.

"Міжнародний аеропорт "Київ" не обслуговує регулярні міжнародні пасажирські рейси до 03:00 за місцевим часом, 17.06.2020 в зв'язку з продовженням дії карантину COVID-19 в місті Києві, згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 392 від 20.05.2020 року", - відзначили в прес-службі. Пасажирів попросили відстежувати розклад рейсів і уточнювати інформацію у представників аеропорту.

У свою чергу видання "Європейська правда" зазначає, що ввечері 15 червня міжнародні рейси з ранкового блоку були позначені в графіку як такі, що виконаються.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...