"Положили под колесо ногу, проехали - х*й что сказал!": Окупанти похвалилися катуванням українських полонених (аудіо)

Українських військовополонених вивозять в РФ, де катують для "вибивання інформації". Як повідомляє прес-служба Служби безпеки України, росіяни продовжують грубо порушувати міжнародні правила поводження з військовополоненими, передають Патріоти України.

"Катування українських чоловіків і жінок поставлено на потік й триває навіть на території РФ, куди їх вивозять для "вибивання інформації", - зазначили у відомстві.

Про це свідчить перехоплена СБУ телефонна розмова російського окупанта, який зараз перебуває в Україні, з його знайомою-співробітницею спецслужб РФ.

"Двоих поймали. Начинаем колоть – ни хр*на. Отвели одного в лес, второго допрашиваем. Стрельнули, ну, типа убили. Тот х*й что сказал! Ладно… Положили под колесо ногу, проехали – х*й что сказал!", - говорить окупант, дивуючись силі духу українців.

Його співрозмовниця називає катування українських військових "прийомом". «Дядька твой к нам приезжает периодически на первый прием. Говорит: «Не жалеть! Они шли убивать». Ребята уезжают на больничные после приема с поломанными ногами, руками… Ну, весело, там весело», - зізнається російська катівниця.

В СБУ висловили сподівання, що їй не буде так "весело", коли вона розповідатиме про скоєні злочини на міжнародному трибуналі.

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...