Поклав на дивані на газетах: Чоловік витяг з могили труп своєї матері і прожив з ним 13 років

У польському Радліні чоловік витягнув тіло своєї померлої матері з могили та прожив з ним 13 років. Труп лежав на дивані, на газетах. Про це стало відомо у лютому 2023 року. Про це повідомляє польсььке видання InPoland, передають Патріоти України.

Так, 76-річний чоловік зберігав вдома муміфікований труп своєї матері. Все почалося з того, що на одній із вулиць родич літнього чоловіка помітив, що той потребує допомоги. Недовго думаючи, перший вирішив викликати швидку допомогу. Рятувальники через відсутність логічного контакту з чоловіком вирішили доставити його до лікарні. Увійшовши в будинок 76-річного чоловіка, медики помітили, що на дивані лежить муміфіковане тіло.

Як розповіла речниця водзіславської поліції Малгожата Конярська, повідомлення про виявлення тіла надійшло 22 лютого близько 10:20 від родича власника житла.

Спочатку слідчі подумали, що тіло жінки пролежало кільканадцять місяців. Вони навіть не знали, кому вони належать. Для встановлення особи жінки негайно було призначено експертизу ДНК. Після розтину виявилося, що труп належить жінці віком понад 65 років. Тоді 76-річного чоловіка госпіталізували до психіатричної лікарні, а поліція порушила справу про ненавмисне вбивство.

За результатами аналізу ДНК, встановили, що жінку поховали ще у січні 2010 року у віці 95 років. Як виявилося, труп жінки лежав на газетах з 2009 року.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...