Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України.

За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряду України про призупинення консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку, заявив глава МВС Польщі Марчин Кервінський, відповідаючи на запитання, до чого готуватися українським чоловікам, у яких можуть виникнуть проблеми із документами.

За словами чиновника, розробкою рішення з цього питання займається заступник голови відомства Мацей Дущик. Глава відомства також додав, що польська сторона не розкриває інформацію про біженців, які перебувають на території Польщі, навіть України.

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...

Виготовляли на Буковині: Українців годували підробленими небезпечними продуктами (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:50

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили підпільне виробництво продуктів харчування – зокрема їжі швидкого приготування та кави. Працювали ділки у Чернівецькій області в антисанітарних умовах. Про це повідомили у БЕБ, передають Патріоти України...