Польський футбольний чиновник розсекретив розмір зарплати Шевченка в "Дженоа"

Інформація про те, що Андрій Шевченко може очолити збірну Польщі, розсмішила колишнього очільника Польського футбольного союзу Збігнева Бонека, інформують Патріоти України.

Чиновник, котрий грав за «Ювентус» і «Рому» і знає трохи більше за пересічних читачів, мимохідь розповів про розмір заробітної плати українського тренера в «Дженоа». «Я регочу. Отже, Андрій Шевченко вчинив би так само, як Пауло Соуза лише у зворотний бік? У нього контракт на 2,5 роки, згідно з яким він отримає 7,5 млн євро», – написав Бонек у твіттері.

Раніше Соуза зі скандалом залишив збірну Польщі, розірвавши контракт задля роботи у «Фламенго», заплативши при цьому компенсацію у розмірі 300 тис. євро. Андрій Шевченко має угоду з генуезьким клубом до літа 2024 року.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...