"Полиция просто стояла и смотрела": Киянка розповіла про масову бійку зі стріляниною в центрі міста

Інцидент стався о 04:00 біля офісного центру Arena-City, який розташований на Бессарабці.

З'явилися нові подробиці масової бійки зі стріляниною, яку в суботу, 4 липня, влаштували невідомі в центрі Києва. Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

Інцидент стався о 04:00 біля офісного центру Arena-City, який розташований на Бессарабці. Там натовп молодих людей почав жорстоку бійку компанією на компанію. Як повідомляється, людей забрали на машинах з мигалками, а причина ранкових розбірок є невідомою. Трохи пізніше з'явився коментар свідка, яка розповіла, як киянину перерізали горло.

"В Арена Сіті є кафе "Годз", де збираються турки і араби. Все було добре, але вони перебралися в кафе "Лінос", де щось не поділили. Спочатку почалася бійка, в яку поліз хлопець з Києва. Йому - чи випадково, чи спеціально - перерізали горло. Люди викликали поліцію і "швидку". Але о 6-7 годині ранку все знову відновилося і розпочалася стрілянина. Стріляли без розбору у всіх підряд, а поліція просто стояла в стороні і чекала. Потім почали реагувати і затримали деяких осіб для з'ясування обставин, деяких просто відпустили", - написала в мережі користувачка.

В прес-службі столичної поліції повідомили, що в результаті стрілянини постраждали троє осіб. "Попередньо встановлено, що між двома компаніями виник конфлікт, який переріс в бійку, під час якої один із учасників дістав зброю та здійснив декілька пострілів. У результаті інциденту одна із учасниць отримала дотикове поранення ноги, лікарі надали їй допомогу на місці події. Окрім того, двоє учасників отримали ножові поранення та були госпіталізовані до медичних закладів. Для з’ясування всіх обставин події до Печерського управління поліції доставили 10 осіб. З місця події експерти вилучили стартовий пістолет та гільзу, які в подальшому будуть направлені на експертизу", - повідомили в поліції.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...