Помаранчевий пікап: У Черкасах викрали машину, на якій митрополит освячував місто від коронавірусу (фото)

У Черкасах невідомі викрали помаранчевий пікап «Nissan Navara». Про це йдеться на сторінці спільноти «Розшук Черкаси», передають Патріоти України.

Зазначається, що автомобіль прославився у Черкасах. «У березні цього року, саме на початку коронавірусного карантину, на цій машині покійний митрополит Черкаський та Канівський Софроній їздив містом та освячував дороги й тротуари, «рятуючи людей від тяжкої хвороби», – йдеться у повідомленні.

У соцмережі додають, що автомобіль знаходився на бульварі Шевченка. «Позашляховик 2017 року випуску, має номерний знак СА 5009 АО. Він чорного кольору, однак обклеєний яскравою помаранчевою плівкою», – інформують черкащани і просять повідомити за номером 102 тих, хто матиме інформацію про «славнозвісний» Nissan Navara.


"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...