Помер актор, якого визнали найкращим Джеймсом Бондом всіх часів

За свою кар'єру Шон Коннері зіграв у десятках фільмів та телесеріалів.

У віці 90 років помер британський актор Шон Коннері, який в першу чергу прославився роллю Джеймса Бонда. Він був першим, хто зіграв агента 007 і залишився для публіки найулюбленішим. Про смерть актора повідомили BBC News з посиланням на його сім'ю, передають Патріоти України.

Відомо, що смерть наступила уві сні, коли він перебував на Багамах. Причину смерті Коннера родичі не уточнили, лише зазначили, що перед смертю він довго хворів.

За свою кар'єру Коннері зіграв у десятках фільмів та телесеріалів. Був лауреатом премій "Оскар", "Золотий глобус" і BAFTA. Світову славу йому принесла роль агента 007. Актор п'ять разів грав Бонда в офіційній серії фільмів - "Доктор Ноу" (1962), "З Росії з любов'ю" (1963), "Голдфінгер" (1964), "Кульова блискавка" (1965) і "Живеш тільки двічі" (1967). У 1983 році актор погодився зіграти персонажа ще раз в неофіційній екранізації Яна Флемінга "Ніколи не говори ніколи". У серпні цього року фанати нагородили Шона Коннері почесним званням "Кращий Джеймс Бонд всіх часів".

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...