Помер актор, який грав у серіалах "Бандитський Петербург" і "Вулиці розбитих ліхтарів"

Серце артиста зупинилося на шляху до Краснодару, куди він відправився зі спектаклем.

Російський актор Ігор Шибанов, який знімався в серіалах «Вулиці розбитих ліхтарів» і «Бандитський Петербург», помер на 76-му році життя. Про це йдеться в повідомленні на сайті ТЮГу імені Брянцева, в якому працював Шибанов, передають Патріоти України.

Представники ТЮГу зазначили, що «серце артиста зупинилося на шляху до Краснодару», куди він відправився зі спектаклем. Причина зупинки серця не уточнюється. Шибанов знявся також в таких фільмах, як «Брат», «Про виродків і людей», «Упир», «Замок», «Космос як передчуття», «Бідний, бідний Павло», і в серіалах «Таємниці слідства» і «Опера. Хроніки вбивчого відділу».
Він також був майстром дубляжу. Голосом Шибанова в російському прокаті говорять Ентоні Хопкінс, Філіп Нуаре, персонажі мультфільмів «Король лев» і «Красуня і чудовисько».

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...