Помер актор, котрий зіграв роль графа Каліостро у фільмі Марка Захарова "Формула любові"

Заслужений і Народний артист Грузинської РСР провів свої останні години в Тбілісі.

Нодар Мгалоблішвілі26 березня помер знаменитий грузинський актор Нодар Мгалоблішвілі, який прославився роллю графа Каліостро у фільмі "Формула любові". Актор пішов з життя у віці 87 років, зазначають Патріоти України.

Про сумну подію повідомив грузинський Перший канал. Про причини смерті і дату похорону наразі не повідомляється.

Нодар Мгалоблішвілі народився 15 липня 1931 року в Тбілісі. Сім'я жила бідно. Нодар надходив в Грузинський політехнічний інститут, але провалив математику. Тоді він вирішив вступати на акторський факультет Тбіліського театрального інституту, де успішно закінчив навчання 1954 року. Працювати в драматичному театрі імені Кота Марджанішвілі. У кіно дебютував 1958 року.

Найяскравішою роллю Мгалоблішвілі стала роль графа Каліостро у фільмі "Формула любові", який зняв режисер Марк Захаров. Також знімався в кінокартинах "Коли зацвів мигдаль", "Огарьова, 6", "Капітан Пілігрима", "Катала". Його останньою роботою в кіно став фільм "Відплата", знятий в 2011 році.

Глядачі пам'ятають актора за ролями в серіалах "На ім'я Барон", "Спецназ", "Спецназ-2", "Диверсант" і "Фаворський".

Через виразний акцент Нодара Мгалоблішвілі, його ролі російською озвучували Армен Джигарханян і Борис Смолкін.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...