Помер батько Насті Каменських: Співачка поділилася їх останнім зворушливим відео

Настя Каменських поділилася в соцмережах зворушливим відео зі своїм літнім батьком. Що правда, цього разу співачка повідомила сумну новину - Олексій Жмур помер на 82 році життя, передають Патріоти України.

Судячи з усього, 2021-й рік Каменських зустрічала в колі сім'ї. Тоді ж співачка і зняла ролик, який опублікувала в Instagram.

"Ти мене навчив любити, і я навчу своїх дітей! - Написала Каменських. - Дякую, що був моїм татом! Найдобрішим, найвеселішим, турботливим, цікавим, розумним, мудрим і сильним! Будь ласка, приходь до мене частіше у снах".

Незабаром відео співачки зібрало півмільйона переглядів і сотні коментарів із співчуттями. Причини смерті Олексія Жмура залишаються невідомими.

Настя Каменських з мамоюФото: Instagram / NK | Nastia Kamenskykh

Про Олексія Жмура відомо не так багато. Свого часу чоловік був капітаном команди "Динамо" з волейболу, а з роками - концертним директором хору імені Г. Верьовки, учасницею якого була і мати Насті Каменських Лідія.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...