Помер диктор радянської програми "Время"

Ігор Кирилов у 2020 році. Фото: скріншот з відео/YouTube/Первый канал.Радянський і російський теле- та радіоведучий Ігор Кирилов, який понад 20 років був диктором радянської програми Время, помер у віці 89 років. Про це повідомляє російський Перший канал, передають Патріоти України.

Помічник ведучого повідомив РБК, що його смерть не пов’язана з коронавірусом — він «просто не прокинувся, пішов тихо».

Ігор Кирилов народився у Москві 14 вересня 1932 року, закінчив Вище театральне училище ім. Щепкіна. З 1957 до 1991 року працював у редакції Центрального телебачення Держтелерадіо СРСР. Також був ведучим програм Голубой огонек, Песни года, Взгляд, Телескоп.

Наприкінці 1970-х зачитував новорічне привітання від Політбюро ЦК КПРС замість Леоніда Брежнєва. До 2006 року вів трансляції парадів, з 1996-го до 2011-го — читав текст перед хвилиною мовчання 9 травня.

Як пише Русская служба ВВС, диктор повідомив про запуск першого штучного супутника Землі у 1957 році, озвучив в ефірі заяви Політбюро ЦК КПРС про введення радянських військ до Чехословаччини у 1968 році та до Афганістану у 1979 році. Кирилов також був ведучим під час церемоній похорону керівників СРСР і Компартії.

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...