Помер легенда українського баскетболу (фото)

У Києві у вівторок, 30 квітня, помер легендарний тренер, екс-президент Федерації баскетболу України Зураб Хромаєв. Видатному фахівцю було 72 роки, повідомляють Патріоти України.

Хромаєв – єдиний з українських фахівців, який очолював збірну СРСР. Разом з Олександром Гомельським Хромаєв працював з ЦСКА, був головним тренером київських команд "Будiвельник" і СКА, шість років віддав створеній ним національній збірній України, яку вивів у фінал європейського чемпіонату-91.

Він стояв біля витоків заснування і становлення Федерації баскетболу незалежної України, формування її збірних команд, і пізніше виходу її на міжнародну арену. Відомо, що легендарний функціонер і тренер хворів на цукровий діабет.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...