Помер легенда українського баскетболу (фото)

У Києві у вівторок, 30 квітня, помер легендарний тренер, екс-президент Федерації баскетболу України Зураб Хромаєв. Видатному фахівцю було 72 роки, повідомляють Патріоти України.

Хромаєв – єдиний з українських фахівців, який очолював збірну СРСР. Разом з Олександром Гомельським Хромаєв працював з ЦСКА, був головним тренером київських команд "Будiвельник" і СКА, шість років віддав створеній ним національній збірній України, яку вивів у фінал європейського чемпіонату-91.

Він стояв біля витоків заснування і становлення Федерації баскетболу незалежної України, формування її збірних команд, і пізніше виходу її на міжнародну арену. Відомо, що легендарний функціонер і тренер хворів на цукровий діабет.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...