Помер легендарний грузинський співак і актор Вахтанг Кікабідзе

Культовий грузинський кіноактор, естрадний співак, сценарист, режисер та автор пісень Вахтанг Кікабідзе помер. Йому було 84 роки. Сумну новину повідомило грузинське видання mtavari.tv, передають Патріоти України.

Наразі подробиці щодо його смерті невідомі. Однак у Вахтанга Костянтиновича довгий час були проблеми зі здоров'ям. Він перебував на постійному діалізі (очищення крові, що використовують при нирковій недостатності). У листопаді 2021 він приїздив до Києва, маючи катетер у горлі.

Кікабідзе дебютував у кіно у 1966 році у фільмі "Зустріч у горах". Загалом у фільмографії легендарного актора налічується понад 20 картин, а серед найбільш відомих пісень: "Проводы любви", "Чито-Грито" и "Вот и весь разговор".

Як сценарист і режисер зняв два повнометражні фільми – "Будь здоровий, дорогий" та "Чоловіки та всі інші". Він мав безліч нагород і премій. Зазначимо, у жовтні 2021 року померла дружина актора Ірина Кебадзе. Вона була заслуженою артисткою Грузії та прима-балериною Тбіліського академічного оперного театру.

Після повномасштабного вторгнення зірка активно підтримував Україну і відкрито засуджував дії путінського режиму.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...