Помер легендарний радянський письменник і драматург

Леонід Зорін

У вівторок, 31 березня помер знаменитий в СРСР драматург і сценарист Леонід Зорін. Зорін пішов з життя на 96-му році. Інформацію підтвердила його дружина Тетяна, передають Патріоти України.

"Він помер сьогодні вночі від зупинки серця. Чоловік давно і важко хворів", – зазначила вдова.

Леонід Зорін – відомий радянський письменник, поет, перекладач, драматург і сценарист. Народився 3 листопада 1924 року в Баку. Закінчив Літературний інститут імені Максима Горького в Москві.

На рахунку Зоріна понад 50 п'єс, серед яких "Царське полювання", "Варшавська мелодія", "Покровські ворота", "Мідна бабуся", "Союз одиноких сердець".


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...