Помер маестро: Інсульт забрав життя легендарного українського олімпійського спортсмена - тричі був чемпіоном Європи

У ніч на 16 квітня перестало битися серце відомого українського дзюдоїста і самбіста Сергія Новікова. Про це повідомляє Федерація дзюдо України, передають Патріоти України.

Олімпійський чемпіон 1976 року в Монреалі страждав від різних недугів й за офіційною версією помер від інсульту. Йому був 71 рік.

Новіков боровся у надважкій вазі, був вихованцем знаменитого тренера Ярослава Волощука, завойовував срібла та бронзи чемпіонатів світу, тричі був Чемпіоном Європи серед команд у складі збірної СРСР. Після завершення кар'єри Новіков розвивав новий напрямок в бойових мистецтвах - універсальний бій.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...