Помер на очах у дівчат: У Херсонській області насмерть забили військового

Загиблий - 40-річний старший солдат, розвідник дислокованої в місті мотопіхотної бригади ЗСУ.

У Новій Каховці Херсонської області 25 грудня сталась бійка за участю військовослужбовців, один з яких помер на місці. Про це повідомляє прес-служба ЗСУ, передають Патріоти України.

Конфлікт стався о пів на п'яту ранку біля одного з кафе. Між військовослужбовцям і цивільними особами виникла сварка, яка переросла в бійку. Один з військових через отримані травми помер. Поліція проводить слідчі дії, а командир військової частини - службове розслідування.

У свою чергу місцеве видання "Гривня" повідомляє, що загиблий - 40-річний старший солдат, розвідник дислокованої в місті мотопіхотної бригади ЗСУ. Випивши, він посварився з якоюсь п'яною компанією з двох агресивно налаштованих молодих людей. Почалася бійка, в ході якої чоловіка на очах у кількох присутніх дівчат забили на смерть. Конфлікт стався біля парку атракціонів на проспекті Дніпровському. Нападників розшукує поліція.

Торгівля людьми на Одещині: Спритна "пані" відправляла жінок у рабство до сусідньої країни (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:55

В Одеській області викрили і ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 56-річна місцева жителька. Вона заманювала жінок у Румунію, де ті потрапляли у трудове рабство. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти Укра...

Легенда Динамо став персоною нон ґрата в Українській асоціації футболу

понеділок, 29 квітень 2024, 22:44

Легендарного ексгравця київського Динамо Анатолій Дем’яненка не пустили в Будинок футболу, повідомив журналіст Ігор Циганик на YouTube-каналі FootballHub, передають Патріоти України. За словами Циганика, це неприйнятне ставлення з боку УАФ до легенди у...