Помер, не приходячи до тями: Під Вінницею загадково загинув український військовий

У Барському військкоматі комісар не прослужив ще й року.

У Барському районі Вінницької області трагічно загинув військовий Михайло Гольовський. Він працював в районному військкоматі, передають Патріоти України.

Як повідомила прес-секретар поліції області Анна Олійник, інформація про подію надійшла до чергового рано вранці 26 травня. Місцевий житель повідомив, що знайшов чоловіка у в несвідомому стані в селі Чемеріси-Барські.

"Його госпіталізували в лікарню, він не приходячи до тями від цих тілесних ушкоджень помер. Зараз поліція, слідчі і оперативники встановлюють особу причетного до скоєння злочину", - сказала Олійник.

Військовий комісар народився в 1981 році. У Барському військкоматі не прослужив ще й року. У нього залишилися дружина і двоє дочок. Тіло загиблого доставили в Могилів-Подільський, 27 травня відбудуться його похорони.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...