Помер один з найбагатших людей світу барон Ротшильд

У віці 57 років помер французький банкірУ п'ятницю, 15 січня, у віці 57 років помер французький банкір, барон Бенджамін де Ротшильд, який очолював групу Едмона де Ротшильда і був найбагатшим представником свого роду. Смерть наступила у родинному замку сім'ї в кантоні Женева (Швейцарія) внаслідок серцевого нападу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Parisien.

Бенджамін де Ротшильд народився у 1963 році у Неї-сюр-Сен у родині Едмона де Ротшильда, члена французької гілки фінансової династії Ротшильдів. Бенджамін з 1997 року очолював раду директорів "Едмон де Ротшильд Холдинг", яка управляє групою Edmond de Rothschild, що спеціалізується на приватних банківських послугах і управлінні активами.
барон Бенджамін де Ротшильд

Відзначається, що Бенджамін де Ротшильд – один з найбагатших членів своєї сім'ї, що входить в число найбільших французьких станів за версією журналу Challenges, не покидав цей рейтинг з 1998 року.

У 2019-му він зайняв 1349-е місце в світовому рейтингу американського журналу Forbes.

Похорони банкіра пройдуть у найближчі дні. На них будуть присутні тільки родичі померлого.

Який мав вигляд Бенджамін де Ротшильд


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...