Помер пес Крим, який оплакував смерть своїх господарів на руїнах зруйнованого російською ракетою будинку у Дніпрі

Помер відомий пес Крим, який втратив своїх господарів через російську ракету, що влучила у будинок у Дніпрі. Тоді загинула вся родина - бабуся, жінка та двоє дітей. Про це написав у соціальних мережах заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко, передають Патріоти України.

За його словами, під час обстрілу у вересні собака, який став символом горя, отримав поранення, після цього Крим проходив лікування у ветеринарній клініці.

"На превеликий жаль зупинилося серце Нашого Собачого Криму. Російська підлість і її злочини іноді досягають своїх результатів......Спочивай з миром", - йдеться у повідомленні.

Пес Крим - символ горя українців

У ніч проти 29 вересня у приватний будинок у Дніпрі прилетіла російська ракета, яка забрала життя чотирьох людей, серед яких - двоє дітей. Після удару РФ вижив лише собака Крим, який вив на руїнах, оплакуючи смерть господарів. Він став символом горя для українців. У світі пес став відомий завдяки ілюстрації Антона Хозяйкіна. Саме він створив малюнок, на якому пес плаче над вирвою, а довкола душі його загиблих господарів.

Під час обстрілу собака отримав поранення, був у важкому стані. Проходив лікування у ветеринарній клініці. Пес Крим був у поважному віці. Його покійні привезли з Криму 12 років тому ще цуценям.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...