Помер творець "Єралашу"

Борис Грачевський був художнім керівником "Єралашу" з 2002 року.

Творець і художній керівник кіножурналу "Єралаш" Борис Грачевський, який заразився на коронавірус в кінці 2020 року, помер в лікарні. Про це повідомляє "ТАСС", передають Патріоти України.

Борису Грачевському був 71 рік. Про смерть сценариста повідомила його дружина Катерина Білоцерківська. Стан режисера поступово погіршувався, і лікарі прийняли рішення ввести пацієнта в стан медикаментозної коми. Його кілька разів підключали до апарату ШВЛ.

Борис Грачевський був художнім керівником "Єралашу" з 2002 року. Крім цього він відомий по постановці фільмів "Дах" і "Між нот, або тантрична симфонія". Крім того, він був автором проекту "Соціальна реклама". Відомо, що Грачевський боровся з раком шкіри. Про це він розповів у передачі "Доля людини" в 2018 році.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...