Помер у реанімації: У Вінниці смертельно поранили військовослужбовця (фото)

У Вінниці помер військовий, якого було госпіталізовано з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Вінницькій області в понеділок, 25 травня. Загиблому було 28 років, передають Патріоти України.

"24 травня до реанімаційного відділення лікарні з проникаючим пораненням черевної порожнини був госпіталізований 28-річний житель міста Вінниці, військовослужбовець в/ч 3008. Під час надання медичної допомоги в лікарні чоловік помер", – сказано в повідомленні.

Він служив у Західному оперативно-територіальному об'єднанні Національної гвардії України. Військового з раною виявили на перехресті вулиць Шмідта – Брацлавської близько другої години ночі. Швидка доставила його до реанімаційного відділення лікарні. Медики діагностували в нього проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Під час надання медичної допомоги потерпілий помер.

Як повідомило видання "Вінниця News", померлого звали Андрій Карась, він народився в місті Бар. Проходив службу у військовій частині з 2016 року на посаді водія. Неодноразово виконував службово-бойові завдання в зоні проведення АТО/ООС.

Тепер правоохоронці встановлюють обставини злочину і осіб, причетних до нього. Розпочато кримінальне провадження за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Винуватцю загрожує до 10 років позбавлення волі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...