Помер відомий американський актор

Помер американський актор кіно і телебачення Гевін Маклауд (Gavin MacLeod). Про це повідомляє Variety, передають Патріоти України.

Артист помер на 91-му році життя. Племінник Маклауда Марк Сі розповів виданню, що в останні місяці здоров'я актора сильно погіршилося.
Гевін Маклауд - п'ятикратний номінант премії «Золотий глобус», при цьому тричі він висувався на премію за роль капітана Меррілла Слотера в серіалі «Човен кохання». Він почав свою акторську діяльність в 1957 році, а завершив кар'єру в 2011-му.
25 травня стало відомо про смерть американського актора Марка Йорка, що знявся в комедійному серіалі «Офіс». Він помер в одній з лікарень міста Дейтон, штат Огайо після нетривалої хвороби. Подробиці недуги артиста не розкриваються. Йорку було 55 років.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...