Помер відомий російський дизайнер В'ячеслав Зайцев

Нещодавно стало відомо про смерть модельєра В'ячеслава Зайцева. Сьогодні, 30 квітня, його доправили до лікарні з кровотечею шлунка. Близько 18.00 дизайнера не стало, інформують Патріоти України.

Протягом тривалого часу модельєр страждав на хворобу Паркінсона. Незважаючи на недугу, модельєр відвідував світські заходи, щоправда, пересуватися самостійно він не міг. Зайцев все мріяв налагодити стосунки із сином Єгором, але йому це не вдавалося.

ЗМІ писали, що протягом п'яти років кутюр'є майже не виходив зі свого триповерхового будинку в Підмосков'ї. У 2016 році В'ячеславу Зайцеву було поставлено діагноз – хворобу Паркінсона, через хворобу почалися проблеми із суглобами. Він був частково паралізований, йому було важко говорити та пересуватися, проте завдяки лікуванню Зайцеву вдалося відновити здатність говорити і навіть самостійно їсти. На початку березня художник-модельєр зустрів 85-річчя.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...