Помер відомий український актор - його знали по роликам про київське метро (фото, відео)

Києві раптово помер молодий актор Іван Марченко. Він був відомий з відеороликів про правила поведінки в столичному метро. За два дні до смерті Марченко виповнилося 44 роки. Подробиці смерті актора розповіли в студії дубляжу LeDoyen Studio, де актор працював, передають Патріоти України.

Іван Марченко народився 27 лютого 1977 року. Активно знімався в кіно, грав у Київському театрі російської драми імені Лесі Українки, брав участь у зйомках соціальних роликів.

У кіно дебютував в серіалі "Слід перевертня". Також він знявся в таких фільмах і серіалах" "Дідусь моєї мрії", "Повернення Мухтара", "За все тобі дякую", "Час гріхів", "Рідні люди", "Останній кордон", "Зовсім інше життя", "Диво", "якби я тебе любив", "Тільки любов", "Здрастуй, мама!", "Жіночий лікар", "Свати-6", "Метелики", "Инфоголик", "Ментовські війни. Одеса".

Найбільшу впізнаваність Марченко принесли соціальні ролики про правила поведінки в столичному метро. Відомо, що останні п'ять років актор боровся з раком кісток. Хвороба відступила після тривалого лікування, але раптово знову повернулася з подвоєною силою. 1 березня Івана Марченко не стало.

"Друзі! Сьогодні після тривалої відчайдушної боротьби зі страшною хворобою, нас покинув талановитий актор, режисер і прекрасна людина Іван Марченко. Світла пам'ять. Нам тебе буде бракувати", - повідомили на сторінці студії, де він працював.

Напередодні смерті Марченко розмістив на своїй сторінці в Facebook зворушливий пост-звернення до друзів. Він подякував їм за те, що вони поруч і за те, як він провів свій день народження.

"Дорогі мої, фантастичні друзі, ви навіть не уявляєте, що зі мною вчора зробили! Я порваний, склеєний, знову порваний і знову склеєний. Ви прекрасні, і ви Сила, ми Сила!" – написав артист.

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...