Помер відомий український актор

У Львові помер заслужений артист України, відомий театральний та кіноактор Борис Триус. Про це повідомили у Першому театрі Львова, в якому він пропрацював 45 років, зазначають Патріоти України.

“Заслужений артист України та улюбленець публіки – 45 років свого життя Борис Вікторович віддав служінню сцені, як актор і як завідувач трупи”, – йдеться у повідомленні.

В Театрі зазначають, що у творчому доробку Бориса Триуса понад 70 блискучих ролей. Він також відомий за ролями у кінострічках “Вовче сонце”, “Пастка” і “Державний кордон”.

Довідка. Борис Триус народився у місті Лохвиця Полтавської області. Закінчив Київський театральний інститут ім. Карпенка-Карого і відслужив у армії. Згодом працював у Закарпатському театрі та Київському театрі ім. І. Франка.

З 1973 року – актор Львівського театру юного глядача ім. Горького (тепер – Перший український театр для дітей та юнацтва).

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...