Помер відомий український музикант і композитор, який працював з Тіною Кароль і Іриною Білик

У середу, 29 березня, стало відомо про смерть українського музиканта, композитора, клавішника і аранжувальника Павла Дремлюженка. Він помер після тривалої хвороби, передають Патріоти України.

Павлу Дремлюженку встановили діагноз гострий лімфобластний лейкоз після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Він проходив лікування у Польщі, куди після початку війни виїхала його дружина із дітьми.

Там музиканту, який планував вилікувати батька, раптово стало зле. Аналізи показали гострий рак крові. Друзі та колеги Дремлюженка активно збирали допомогу на його лікування. Весь рік він проходив лікування, проте 29 березня Павло Дремлюженко помер.

Про смерть музиканта повідомили його рідні від його імені у Facebook. Також звісткою про смерть Дремлюженка поділився фан-клуб Тіни Кароль.

Павло Дремлюженко працював із багатьма українськими музикантами, зокрема з Тіною Кароль, Іриною Білик, Лідою Лі, Олексієм Мартиненком та іншими. Був засновником музичної студії Dream Production.

Повномасштабне вторгнення застало Павла Дремлюженка у Броварах, поруч із домом розірвалася російська ракета. Він вивіз родину — дружину і трьох дітей на Західну Україну, звідки ті пізніше переїхали до Польщі. Сам же він повернувся до Києва і вступив до cтоличної тероборони. До Польщі музикант виїхав, щоб зробити операцію батькові, хворому на онкологію, про це він розповів в інтерв'ю виданню CBN.

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...