Помер вокаліст легендарного рок-гурту Nazareth

У віці 76 років помер засновник і вокаліст шотландського рок-гурту Nazareth Ден Маккаферті, повідомляють Патріоти України.

Про це на сторінці колективу у Facebook повідомив бас-гітарист Піт Егнью, при цьому він не назвав причину смерті друга: "Це найсумніше оголошення, яке мені коли-небудь доводилося робити. Маріан і сім'я втратили прекрасного люблячого чоловіка і батька, я втратив найкращого друга, а світ втратив одного з найбільших співаків".

Ден Маккаферті: що відомо про співака

  • Ден Маккаферті був постійним лідером Nazareth з моменту заснування гурту в 1968 році. Серед найвідоміших альбомів колективу (всього він випустив 23) - Razamanaz, Hair of The Dog, Close Enough for Rock 'n' Roll.
  • Найпопулярніші пісні гурту - Love Hurts, Broken Down Angel, Hair Of The Dog.
  • У 2013 році Маккаферті залишив колектив через проблеми зі здоров'ям.
  • Випустив артист і три сольних альбоми. Так, у 2019-му вийшов Last Testament.
  • 14 жовтня 2022 року артисту артисту виповнилося 76 років.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...