Помер засновник легендарного українського рок-гурту "Кому Вниз"

Помер продюсер та музикант, бас-гітарист українського рок-гурту «Кому Вниз» Сергій Степаненко. Про це повідомляється на сторінці гурту у Facebook, передають Патріоти України.

«Засновник групи «Кому Вниз», бас-гітарист Сергій Степаненко вирушає в Дорогу», – йдеться у повідомленні. Також зазначається, що похорони музиканта відбудуться у вівторок, 22 листопада об 11 годині на Байковому цвинтарі.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Степаненко хворіє і потребує термінової пересадки нирки, проте, на жаль, подібну операцію можливо здійснити лише за кордоном.

Сергій Степаненко – український рок-музикант, бас-гітарист рок-гурту «Кому Вниз», продюсер, редактор відео. Народився 6 квітня 1964 року в Гостомелі. З 1988 року виступав у складі відомого рок-гурту «Кому Вниз». Сергій допоміг започаткувати багато нових проектів, завдяки яким рок-н-рол в Україні вийшов на новий рівень і почав розвиватися як окрема галузь, саме завдяки йому багато молодих українських виконавців вперше почали виступати на великій сцені.

Буде не по кишені? Світова криза змінить ціни на шоколад в Україні - скільки коштуватиме

вівторок, 23 квітень 2024, 8:48

Світ зіткнувся з критичним дефіцитом какао через старіння дерев, розповсюдження хвороб і несприятливі кліматичні умови в Західній Африці - основному регіоні постачання. Ці умови вже призвели до різкого стрибка цін на какао на ф'ючерсних ринках. Так, в ...

Експерти прочитали по губах: Стало відомо, що каже Кріштіану Роналду перед своїм фірмовим ударом

вівторок, 23 квітень 2024, 8:30

Португальський уболівальник Густаво Мачадо, який вміє читати по губах, розшифрував слова, які форвард "Аль-Насра" Кріштіану Роналду говорить перед своїми фірмовими ударами зі штрафних. Виявилося, що 39-річний Кріштіану "накачує" себе мотиваційними пром...