Фанати у скорботі: Помер зірка "Бригади" Віталій Альшанський

Помер популярний актор, зірка серіалів "Бригада" і "Поліцейський з Рубльовки" Віталій Альшанський. Йому було 52 роки. Точна причина смерті поки не називається. Про це повідомляє видання "Комсомольская правда" у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Відомо, що Альшанський тривалий час не відповідав на телефонні дзвінки, тому його тітка занепокоїлася. Вона прийшла до нього додому, але двері ніхто не відчинив.

Потім жінка зустріла сусідів, які розповіли, що з квартири йде трупний запах. Родичка побігла по запасні ключі, і коли відчинила, то побачила тіло актора. Він був мертвий уже декілька днів. Зазначається, що останнім часом Альшанський скаржився на проблеми з тиском.

Нагадаємо, Віталій Альшанський – російський актор. Народився 20 жовтня 1968 року. Закінчив режисерський факультет ВТУ ім. Б.В. Щукіна. Працював у театрі Ролана Бикова, театрі ім. О.С. Пушкіна.

Брав участь у зйомках й озвучуванні фільмів: "Бумер" (2003), "Шик" (2003), "Про любоff" (2010) та ін., а також серіалів: "Бригада" (2002), "Диверсант" (2004), "Щасливі разом" (2006-2013) та ін. Крім того, він є режисером популярної стрічки "Молодіжка".

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...