Помер зірка фільму "Джон Вік" та серіалу "Закон та порядок"

Американський актор Ленс Реддік пішов з життя 17 березня у віці 60 років, інформують Патріоти України.

Тіло Реддіка знайшли в його будинку у Студіо-Сіті, в Каліфорнії. Про смерть зірки повідомили представники знаменитості. Поки що офіційно не відомо, що стало причиною швидкої смерті актора, втім, як пише Page Six, правоохоронці наполягають, що Реддік помер від природніх причин.

Актор прославився після ролі в серіалі "Прослушка". Крім цього, Реддік знімався в детективі "Закон і порядок", а також в серіалі "В'язниця Оз". Також актор з'явився в декількох епізодах легендарного серіалу "CSI: Місце злочину Майамі".

У актора було заплановано одразу декілька заходів цього тижня, адже 23 березня на екрани виходить фільм "Джон Вік 4". Саме ролями у серії бойовиків Реддік полюбився багатьом своїм прихильникам. На жаль, актор так і не з'явився на прем'єрі фільму, яка пройшла 16 березня.

У Ленса залишилося двоє дорослих дітей від першого шлюбу - Івонн та Крістофер, а також дружина Стефані.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно