Помер зірковий актор із серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів"

Вранці 6 червня помер російський актор і ринг-анонсер M-1 Global Артем Анчуков. Сумну новину повідомила співачка Тетяна Буланова, передають Патріоти України.

Анчуков помер від наслідків перенесеного коронавірусу. Йому було 39 років. Артист знявся більш ніж у 20 фільмах та серіалах, серед яких «Вулиці розбитих ліхтарів», «Мажор» і багато інших.

Буланова дружила з Анчуковим понад шість років. Говорили також про роман між артистами. Але Буланова спростувала подібні домисли. Вони разом записали дві пісні — «Різні долі» й «Мости».

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...