Померла акторка з культового серіалу "Санта-Барбара"

Легендарна акторка Дженіс Пейдж, яка відома за культовим серіалом "Санта-Барбара", фільмами "Шовкові панчохи", "Гра в піжами" та іншими кінороботами, пішла з життя. Вона була однією з останніх представниць "Золотого віку" Голлівуду. Про це повідомляє видання Metro, передають Патріоти України.

Жінці через три місяці мало б виповнитися 102 роки. Відомо, що Дженіс померла природною смертю у своєму будинку в Лос-Анджелесі.

Що відомо про акторку Дженіс Пейдж

З 5 років Дженіс почала зніматися у шоу як співачка. Проте згодом вона підписала контракт з компанією Warner Brothers і її акторська кар'єра пішла вгору. Дебютним фільмом був "Красуня, що купається", який вийшов на екрани у 1944 році. Через два роки Пейдж отримала свою першу головну роль у кіно. Потім було чимало фільмів та серіалів за її участю, найвідоміші з яких: "Санта-Барбара", "Гра в піжами", "Доріс Дей, будь ласка, не їжте ромашки", "Шовкові панчохи","Коломбо" та інші.

Потім жінка почала захоплюватися театром, але у свої 80 років Дженіс завершила акторську кар'єру. Останнім часом вона рідко з'являлася на публіці.


Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...