Померла киянка, котра яскраво зіграла в кінофільмі "Діамантова рука"

На 86-му році пішла з життя Вікторія Островська, яку уславила епізодична роль жінки з рудим волоссям в фільмі "Діамантова рука". Причина смерті наразі не оприлюднена, пише видання Star Hit.

Факт смерті також підтвердив російський телеведучий Андрій Малахов.

"Багато років тому асистент Леоніда Гайдая помітив її просто на вулиці. Режисерові потрібна була яскрава жіноча зовнішність, і Островську взяли у фільм без жодних акторських проб. Наступною була епізодична роль у фільмі "Старий знайомий", і на цьому її кар'єрі в кіно прийшов кінець. Вікторія була в гостях у нас на програмі, і ходили чутки про те, що рідні під кінець життя кинули її напризволяще, залишивши в злиднях. Неймовірно драматична доля. Дуже шкода", - написав він.

Що відомо про Вікторію Островську

Вікторія Островська народилася в Києві. Вона хотіла стати балериною, проте через проблеми зі здоров'ям не змогла танцювати. Далі вона обрала для себе акторство і навіть закінчила Київський державний інститут театрального мистецтва імені І. Карпенка-Карого.

Згодом Вікторія грала у театрі в Дніпрі, а потім поїхала до Москви. Там вона спочатку працювала диспетчером на автобазі, проте це місце стало доленосним - її помітив асистент режисера Леоніда Гайдая, який шукав акторів для кінострічки "Діамантова рука".

Сцена Островської у фільмі тривала всього 1,5 хвилини, проте її героїня - турецька повія, запам'яталася глядачам. Також її фраза "Цигель-цигель, ай-лю-лю" стала крилатою.

"Тону в твоїх очах...": Коміки "Ліги сміху" пожартували про потопельників у Тисі і роздратували Гетманцева (відео)

неділя, 19 травень 2024, 21:45

Коміки «Ліги сміху» в останньому випуску пожартували про ухилянтів у Тисі і втрапили в скандал. Сценка викликала бурхливу реакцію в соцмережах, передають Патріоти України. У виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступн...

Звірство достойне рашистів: У Чехії українець зв'язав ексдружину, засунув в жінку петарду і підірвав

неділя, 19 травень 2024, 21:38

У Чехії українець підірвав петарду у піхві своєї колишньої дружини. Прокуратура висунула звинувачення у замаху на вбивство і вимагає дуже суворого покарання. . Інцидент стався у місті Пльзень. За даними слідства, 36-річний громадянин України Олександр...